אוכל
צילום׃ istockphoto

ג'לי שקדים

עם פירות וג'ינג'ר מסוכר

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 02/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות חלב סויה
7 גר ג'לטין
4 כפות סוכר
2 כפיות תמצית שקדים
100 גר' שקדים שלמים, קלויים
2 כפות ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק

פירות: אפרסמונים אן ליצ'י מסונן

אופן ההכנה:

ממיסים את הג'לטין במעט מים חמים מבשלים את הסוכר והחלב בסיר עד שהסוכר נמס. מוסיפים פנימה את הג'לטין ותמצית השקדים. מעבירים לכלי מלבני קטן. מכסים ומקררים שעתיים. חותכים למעויינים. מניחים יפה על צלחת על כל מעויין שמים שקד. מסדרים סביב את הפירות, מפזרים את הגי'נג'ר המסוכר ומגישים.