צילום׃ popsugar.com
יותר טוב מגלידה: בצק עוגיות אוראו ב-5 דקות
זו אינה גלידה, כי אם בצק עוגיות סופר פשוט עם עוגיות אוראו ושוקולד לבן, שמכינים ב-5 דקות גג ואוכלים ככה עם הכפית. כמו גלידת קרם העוגיות שאתם כל כך אוהבים, רק בלי העבודה. הכנו, אהבנו ונכין עוד אלף פעמים
| mako אוכל
| פורסם 22/02/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
240 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
כוס אבקת סוכר
חצי כף תמצית וניל
חצי כוס חלב
חצי כפית מלח
2 וחצי כוסות קמח
16 עוגיות אוראו (או עוגיות סנדוויץ' אחרות)
חצי כוס שוקולד צ'יפס לבנים
אופן ההכנה:
1 מערבלים יחד חמאה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
2 מוסיפים חלב, מלח וקמח (כחצי כוס בכל פעם, עד שהתערובת חלקה).
3 מכניסים 10 עוגיות אוראו לשקית אטומה, ושוברים אותן בעזרת מערוך לפירורים קטנים.
4 חותכים לרבעים 6 עוגיות אוראו נוספות.
5 בעדינות מקפלים את פירורי העוגיות, רבעי העוגיות והשוקולד צ'יפס הלבנים לתוך בצק העוגיות, עד שהם מתמזגים בו היטב. אוכלים מיד.
* במתכון אין ביצים, כך שאין חשש מאכילת ביצים חיות. אם אתם מוטרדים מאכילת קמח לא אפוי - חממו היטב את הקמח במיקרוגל עד שהוא מגיע לטמפרטורה של כ-70 מעלות, ורק אז הוסיפו אותו לתערובת.
וככה ברנדי מאתר popsugar עושה את זה: