אוכל
יח``צ׃ רונן מנגן

אגס מבושל ביין

ארומת היין ומתיקות האגס משתלבות לקינוח רומנטי במיוחד

רינה ליפה | לרזות בחכמה, הוצאת ספרי עליית גג וידיעות ספרים | פורסם 03/02/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

3 אגסים שלמים ומקולפים
1 גביע יוגורט
1 כוס יין אדום
½ מקל קינמון

אופן ההכנה:

1 מניחים את האגסים בסיר קטן עם היין והקינמון.

2 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות נוספות.

3 מוציאים את האגסים ומצננים. פורסים את האגסים לריבועים ומסדרים אותם על צלחת.

4 מערבבים בנפרד את היוגורט עם כף היין שנשאר ומפזרים את הרוטב על חלקי האגסים.