אוכל
תמונת AVI׃ mako

רביולי שוקולד

מתכון לקינוח עם פסטה טרייה ושלושה סוגי שוקולד ברוטב דובדבנים. מנה מנצחת שילדים אוהבים

דנה קוזניציקי | מאסטר שף | פורסם 03/05/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

לבצק:

500 גרם קמח לבן

7 חלמונים

3 ביצים שלמות

5 כפות קקאו

2 כפות אבקת סוכר

2 כפיות תמצית וניל

למילוי:

50 גרם חמאה

150 גרם שוקולד לבן

150 גרם שוקולד חלב

200 גרם שוקולד מריר

לרוטב:

לפתן דובדבנים מתוקים

4 כפות סוכר

3 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:

1 מתחילים עם המילוי: שמים את כל חומרי המילוי בקערה ומניחים אותה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה. מניחים להצטנן.

2 הבצק: מערבבים את כל מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים למקרר ל-20 דקות.

3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה עד לקבלת בצק דק מאוד (אם אין מכונת פסטה אפשר לרדד עם מערוך), וקורצים עיגולים.

4 מניחים מעט מהמילוי על עיגול של בצק, מורחים טיפה מים בקצוות, מכסים בעיגול בצק נוסף ומהדקים.

5 מבשלים את הרביולי ב-4 ליטר מים רותחים עד שהם צפים, ומוציאים בעזרת מסננת.

6 לרוטב: מערבבים את כל החומרים בסיר עד שאין גושים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד לצמצום ולקבלת רוטב סמיך.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!