אוכל
צילום׃ מכון אברהמסון

כדורי שוקולד ופירות יבשים

פרלינים עם שוקולד ומגוון פירות יבשים, משופדים על מקלות קינמון ומצופים בקוקוס או שקדים. וכל זה ללא סוכר או גלוטן!

| מכון אברהמסון | פורסם 23/01/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

20 תמרים מגולענים

10 משמשים מיובשים

10 שזיפים מיובשים מגולענים

10 תאנים מיובשות

100 גר' חמוציות מיובשות

50 גר' פצפצי אורז מלא

50 גר' אגוזים טחונים גס

1/4 כוס טחינה גולמית

1/4 כוס דבש

לציפוי ולהגשה:

1/4 כוס שקדים קצוצים או קוקוס טחון

100 גר' שוקולד מריר

4 כפות שמנת מתוקה לבישול 10%

מקלות קינמון

אופן ההכנה:

1 מכינים מראש צלחת עם קוקוס או שקדים קצוצים.

2 ממיסים במיקרו את השוקולד והשמנת. מערבבים לקבלת קרם אחיד.

3 קוצצים גס את הפירות היבשים ומעבירים לקערה עמוקה.

4 מערבבים היטב את כל מצרכי הכדורים יחד ולשים בידיים (ניתן להרטיב את הידיים, זה דביק).

5 יוצרים כדורים מהתערובת ומשחילים על מקלות הקינמון. מקפיאים כ-5 דקות.

6 טובלים בשוקולד, מגלגלים בקוקוס (או שקדים) ושומרים במקרר.

>> הנה עוד מתכון פשוט ומהיר לכדורי שוקולד רגילים

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!