צילום׃ מכון אברהמסון
כדורי שוקולד ופירות יבשים
פרלינים עם שוקולד ומגוון פירות יבשים, משופדים על מקלות קינמון ומצופים בקוקוס או שקדים. וכל זה ללא סוכר או גלוטן!
| מכון אברהמסון
| פורסם 23/01/13
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
20 תמרים מגולענים
10 משמשים מיובשים
10 שזיפים מיובשים מגולענים
10 תאנים מיובשות
100 גר' חמוציות מיובשות
50 גר' פצפצי אורז מלא
50 גר' אגוזים טחונים גס
1/4 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס דבש
לציפוי ולהגשה:
1/4 כוס שקדים קצוצים או קוקוס טחון
100 גר' שוקולד מריר
4 כפות שמנת מתוקה לבישול 10%
מקלות קינמון
אופן ההכנה:
1 מכינים מראש צלחת עם קוקוס או שקדים קצוצים.
2 ממיסים במיקרו את השוקולד והשמנת. מערבבים לקבלת קרם אחיד.
3 קוצצים גס את הפירות היבשים ומעבירים לקערה עמוקה.
4 מערבבים היטב את כל מצרכי הכדורים יחד ולשים בידיים (ניתן להרטיב את הידיים, זה דביק).
5 יוצרים כדורים מהתערובת ומשחילים על מקלות הקינמון. מקפיאים כ-5 דקות.
6 טובלים בשוקולד, מגלגלים בקוקוס (או שקדים) ושומרים במקרר.
>> הנה עוד מתכון פשוט ומהיר לכדורי שוקולד רגילים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!