אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

עוגיות שוקולד צ'יפס לבן

עוגיות פשוטות ומקסימות, עם שבבים מתוקים של שוקולד לבן. מי שמתעקש יכול להחליף לשוקולד-צ'יפס החומים והקלאסיים

אביבה פיבקו | mako אוכל | פורסם 23/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 244 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (24 מנות):

125 גרם חמאה רכה

125 גרם סוכר דמררה (כוס ועוד 2 כפות)

1 ביצה

200 גרם קמח (כמעט כוס וחצי)

2 כפיות אבקת אפייה

קומץ מלח

125 גרם שוקולד לבן

50 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס (חצי כוס)

אופן ההכנה:

1 מקציפים את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.

2 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים.

3 קוצצים גס את השוקולד הלבן, ומוסיפים יחד עם אגוזי הפקאן לתערובת הבצק.

4 מרפדים שתי תבניות אפייה בנייר אפייה, ובעזרת שתי כפיות יוצרים 24 עוגיות. העוגיות מתפשטות בזמן האפייה, אז חשוב להשאיר די רווח בין אחת לשנייה.

5 אופים בתנור שחום מראש ל-190 מעלות 10-12 דקות, ומצננים על רשת.

6 שומרים בקופסה אטומה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!