צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
עוגיות שוקולד צ'יפס לבן
עוגיות פשוטות ומקסימות, עם שבבים מתוקים של שוקולד לבן. מי שמתעקש יכול להחליף לשוקולד-צ'יפס החומים והקלאסיים
אביבה פיבקו | mako אוכל
| פורסם 23/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (24 מנות):
125 גרם חמאה רכה
125 גרם סוכר דמררה (כוס ועוד 2 כפות)
1 ביצה
200 גרם קמח (כמעט כוס וחצי)
2 כפיות אבקת אפייה
קומץ מלח
125 גרם שוקולד לבן
50 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס (חצי כוס)
אופן ההכנה:
1 מקציפים את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
2 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים.
3 קוצצים גס את השוקולד הלבן, ומוסיפים יחד עם אגוזי הפקאן לתערובת הבצק.
4 מרפדים שתי תבניות אפייה בנייר אפייה, ובעזרת שתי כפיות יוצרים 24 עוגיות. העוגיות מתפשטות בזמן האפייה, אז חשוב להשאיר די רווח בין אחת לשנייה.
5 אופים בתנור שחום מראש ל-190 מעלות 10-12 דקות, ומצננים על רשת.
6 שומרים בקופסה אטומה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!