אוכל

כדורי שוקולד אוראו בלי ללכלך את הידיים

כדורי שוקולד הם מהמתוקים שנחשבים הכי קלים להכנה – אבל רק בגלל שלא משקללים פנימה את שטיפת הידיים והכלים שכרוכים בזה. המתכון הזה מצליח להתחמק משני המוקשים: פשוט מכינים אותו בשקית! הנה, ככה

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 23/10/24 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם עוגיות אוראו

2 כפות גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת

1 כף ממרח שוקולד

לציפוי וקישוט:

100 גרם שוקולד לבן מומס

פירורי אוראו

אופן ההכנה:

1 מכניסים את עוגיות האוראו לשקית זיפלוק ומועכים אותן במערוך לפירורים קטנים.

2 מוסיפים לשקית גבינת מסקרפונה וממרח שוקולד. סוגרים את השקית ומערבבים מבחוץ בעזרת כפות הידיים.

3 דוחסים את כל התערובת לתחתית השקית לצורה של גליל (הכי קל בעזרת סכין) ומכניסים למקפיא לשעתיים.

4 מוציאים מהקפאה, גוזרים את השקית ומוציאים את גליל האוראו. פורסים בסכין חדה לפרוסות של 2 סנטימטר.

5 טובלים חצי מכל כדור אוראו בשוקולד לבן ומקשטים במעט פירורי אוראו.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

כדורי שוקולד אוראו פטנט (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
כדורי שוקולד אוראו פטנט|צילום: יעל קצב, mako אוכל

** מאחסנים במקפיא.