צילום׃ Peter Medilek, GettyImages IL
קומפוט חמוציות
קינוח עשיר באומגה 3
טרינה האנמן | טלגרף
| פורסם 22/04/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 קילוגרם חמוציות
200 מיליליטר מים (קצת יותר מ-¾ כוס)
3 כוסות סוכר
אופן ההכנה:
1 בסיר שמים את החמוציות והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 8 דקות על אש קטנה.2. בעזרת כף מסירים את הקצף הצף.3. מוסיפים את הסוכר ובוחשים עד להמסתו. מרתיחים למשך 8 דקות.4. שופכים את הלפתן לצנצנת ומאפשרים לו להתקרר.