אוכל
צילום׃ Peter Medilek, GettyImages IL

קומפוט חמוציות

קינוח עשיר באומגה 3

טרינה האנמן | טלגרף | פורסם 22/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 קילוגרם חמוציות
200 מיליליטר מים (קצת יותר מ-¾ כוס)
3 כוסות סוכר

אופן ההכנה:

1 בסיר שמים את החמוציות והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 8 דקות על אש קטנה.2. בעזרת כף מסירים את הקצף הצף.3. מוסיפים את הסוכר ובוחשים עד להמסתו. מרתיחים למשך 8 דקות.4. שופכים את הלפתן לצנצנת ומאפשרים לו להתקרר.