סחלב ביתי
ביקור, אפילו קצר, של חורף כמו שחורף אמור להיות הוא הזדמנות נהדרת בשבילנו לממש את החשק שיושב לנו על המדף כבר שבועות ולהכין בבית סחלב. לא אוהבים קוקוס? אפשר בלי. קינמון? כנ"ל. העיקר שתהיו שמחים
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 05/02/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
ליטר חלב ועוד רבע כוס
4 כפות קורנפלור
4 כפות אבקת סוכר
1 טיפה תמצית מי ורדים
לקישוט:
קוקוס
קינמון טחון
אופן ההכנה:
1 מוזגים ליטר חלב לסיר ושומרים רבע כוס של חלב קר בצד.
2 מוסיפים קורנפלור לרבע הכוס שבצד ומערבבים עד שאין גושים.
3 מוסיפים לחלב שבסיר אבקת סוכר ומי ורדים ומחממים תוך ערבוב מתמיד עד שמגיעים לסף רתיחה.
4 מוסיפים את החלב עם הקורנפלור וממשיכים לערבב עד שהסחלב מסמיך.
5 מוזגים לכוסות, מפזרים קינמון וקוקוס ומגישים מיד.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
![סחלב ביתי של יעל קצב (צילום: יעל קצב, mako אוכל)](https://img.mako.co.il/2025/02/04/sahlab3_autoOrient_c.jpg)
בתיאבון!