אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

עוגת שוקולד חמה

עוגת שוקולד חמימה ומהממת - מוצקה מבחוץ, רכה ונוזלית מבפנים. חייבים גלידה ליד? אנחנו אומרים לכו על זה

אביבה פיבקו | mako אוכל | פורסם 20/09/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 133 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (7 מנות):

210 גרם חמאה

210 גרם שוקולד מריר באיכות טובה

7 ביצים

250 גרם סוכר (1/4 -1 כוסות)

120 גרם קמח (1 כוס של 200 מ"ל)

5 כפות קקאו

אופן ההכנה:

1 ממיסים את החמאה עם השוקולד בבן מארי (סיר על סיר עם מים חמים).

2 מצננים מעט, מוסיפים את הביצים והסוכר, ומקציפים בעזרת מיקסר.

3 מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

4 מעבירים לתבניות אישיות בקוטר 7 ס"מ וגובה 4-5 ס"מ משומנות מעט.

5 אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות. מגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!