צילום׃ דליה מאיר, קסמים מתוקים
עוגות שוקולד אישיות עם נוטלה
קינוח לכל סועד - שוקולדי, חם ורך מבפנים, בטעם מדהים שמתמוסס בפה
דליה מאיר | קסמים מתוקים
| פורסם 03/10/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
4 כלים חסיני חום, משומנים ומאובקים בשוקולית או קקאו
3 ביצים גדולות
80 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר
1 כף קמח
150 גרם שוקולד מריר (אפשר גם שוקולד חלב)
40 גרם חמאה
4 כפיות נוטלה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה. מניחים בצד.
3 מקציפים ביצים ואבקת סוכר, עד לקבלת קצף תפוח, אוורירי ובהיר. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקמח. מוסיפים גם את השוקולד המומס ומערבבים לאחידות.
4 יוצקים את הבלילה אל תוך הכלים, עד למחצית הגובה ובמרכז כל כלי מוסיפים כפית גדושה של נוטלה. מכסים בשארית הבלילה.
5 אופים 9-10 דקות בלבד, ולא יותר. מגישים חם. אם רוצים להגיש את העוגות במועד מאוחר יותר, שומרים את הבלילה במקרר ואופים לפני ההגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!