אוכל
צילום׃ דליה מאיר, קסמים מתוקים

עוגות שוקולד אישיות עם נוטלה

קינוח לכל סועד - שוקולדי, חם ורך מבפנים, בטעם מדהים שמתמוסס בפה

דליה מאיר | קסמים מתוקים | פורסם 03/10/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 59 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 כלים חסיני חום, משומנים ומאובקים בשוקולית או קקאו

3 ביצים גדולות

80 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר

1 כף קמח

150 גרם שוקולד מריר (אפשר גם שוקולד חלב)

40 גרם חמאה

4 כפיות נוטלה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה. מניחים בצד.

3 מקציפים ביצים ואבקת סוכר, עד לקבלת קצף תפוח, אוורירי ובהיר. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקמח. מוסיפים גם את השוקולד המומס ומערבבים לאחידות.

4 יוצקים את הבלילה אל תוך הכלים, עד למחצית הגובה ובמרכז כל כלי מוסיפים כפית גדושה של נוטלה. מכסים בשארית הבלילה.

5 אופים 9-10 דקות בלבד, ולא יותר. מגישים חם. אם רוצים להגיש את העוגות במועד מאוחר יותר, שומרים את הבלילה במקרר ואופים לפני ההגשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!