צילום׃ istockphoto
מכינים לבד: פופקורן קרמל
בסך הכל מערבבים פופקורן עם קרמל מהמחבת ליד, אבל הטעם? וואו
סהר רפאל | mako
| פורסם 13/12/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
רבע כוס שמן
רבע כפית מלח
חצי כוס גרעיני תירס
חצי כוס סוכר
רבע כוס מים
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן בסיר. 2. מוסיפים מלח, מכניסים את הפופקורן ומכסים מיד. 3. מחכים 6 דקות, או עד שנגמרים הפיצוצים של הפופקורן. 4. במחבת אחרת מניחים את הסוכר והמים ומבשלים עד שמתקבל צבע קרמלי. 5. שופכים (בזהירות!) על הפופקורן ומערבבים היטב.