אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

אזני המן עם טוויסט צבעוני

אזני המן פריכות ומתוקות עם ממרח שוקולד וסוכריות צבעוניות שעושות שמח בפה

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 26/02/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.3 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

60 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

50 גרם אבקת סוכר

15 גרם קקאו

קורט מלח

1 ביצה קטנה

120 גרם קמח

למילוי

ממרח שוקולד

לציפוי

סוכריות צבעוניות 

אופן ההכנה:

1 חותכים את החמאה לקוביות קטנות.

2 במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, אבקת סוכר, קמח, קקאו ומלח לתערובת פירורית.

3 מוסיפים ביצה טרופה ומעבדים עד לקבלת כדור בצק.

4 מוציאים ומשטחים לצורת "פיתה". עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לכשעה.

5 מוציאים מהמקרר, מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים, במרכז כל עיגול מניחים תלולית קטנה של ממרח שוקולד (הכי נוח עם שפופרת שוקולד מוכן או עם שק זילוף).

6 סוגרים את העיגול מסביב לתלולית מ-3 כיוונים, מהדקים מעט את הקצוות, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-15 דקות.

>> למשלוח המנות השלם