צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
כדורי מרציפן מצופים בקוקוס קלוי
מתכוונים לחגוג את המימונה? כדורי המרציפן האלו לוקחים כלום זמן של עבודה, כיף לגלגל אותם בידיים וכשכולם יגידו לכם שהם נורא טעימים, אתם יכולים להגיד להם שזה בזכות המתכון הזה של אבי לוי
אבי לוי | mako אוכל
| פורסם 21/04/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים (15 מנות):
200 גרם שקדים מולבנים
100 גרם חמאה (או מחמאה), רכה וחתוכה לקוביות
2 כפות סוכר
גרגרים מתרמיל וניל, או כפית תמצית וניל טהורה
1/4 כפית קליפת לימון מגוררת
כפית רוזטה, או תמצית שקדים טהורה
לציפוי:
פתיתי קוקוס
אופן ההכנה:
1 שמים את השקדים בקערת מעבד המזון וטוחנים היטב לפירורים.
2 מוסיפים למכשיר הפועל את כל שאר המרכיבים ומעבדים למרקם אחיד, רך וגרגירי.
3 מוציאים את המרציפן אל משטח עבודה וקורצים ממנו כדורים בגודל כדורי פינג פונג.
4 מפזרים את הקוקוס בצלחת עמוקה ומגלגלים בו את המרציפן לכיסוי מלא.
המתכון באדיבות אבי לוי, מסעדת המוציא