אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

מרנג ורדים

עוגיות מרנג מתוקות ואווריריות עם ניחוח משגע של מי ורדים

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 26/02/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (50 מנות):

4 חלבונים

250 גרם סוכר

כפית קורנפלור

כמה טיפות של מי ורדים

אופציה

2 טיפות צבע מאכל ורוד

אופן ההכנה:

1 מכניסים לקערה את החלבונים והסוכר ומחממים מעל סיר אדים (בן מארי) עד שרוב הסוכר נמס והתערובת חמימה למגע.

2 מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים כ-2 דקות.

3 עוצרים, מוסיפים את הקורנפלור וממשיכים להקציף 8 דקות נוספות, עד שהתערובת מתקררת.

4 מוסיפים כמה טיפות של מי ורדים ואם רוצים צבע מאכל ומערבבים בעדינות בעזרת מרית (לא להמשיך להקציף במיקסר בשלב הזה אחרת התערובת תיפול).

5 מעבירים לשק זילוף עם צנתר כוכב (ליצירת ורדים יש להשתמש בצנתר כוכב סגור).

6 מזלפים עיגולים על גבי נייר אפייה.

7 מכניסים לתנור במצב טורבו לטמפרטורה של כ-70 מעלות לכ-5 שעות עד שהמרנגים מתייבשים.

>> למשלוח המנות השלם