צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מרנג ורדים
עוגיות מרנג מתוקות ואווריריות עם ניחוח משגע של מי ורדים
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 26/02/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (50 מנות):
4 חלבונים
250 גרם סוכר
כפית קורנפלור
כמה טיפות של מי ורדים
אופציה
2 טיפות צבע מאכל ורוד
אופן ההכנה:
1 מכניסים לקערה את החלבונים והסוכר ומחממים מעל סיר אדים (בן מארי) עד שרוב הסוכר נמס והתערובת חמימה למגע.
2 מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים כ-2 דקות.
3 עוצרים, מוסיפים את הקורנפלור וממשיכים להקציף 8 דקות נוספות, עד שהתערובת מתקררת.
4 מוסיפים כמה טיפות של מי ורדים ואם רוצים צבע מאכל ומערבבים בעדינות בעזרת מרית (לא להמשיך להקציף במיקסר בשלב הזה אחרת התערובת תיפול).
5 מעבירים לשק זילוף עם צנתר כוכב (ליצירת ורדים יש להשתמש בצנתר כוכב סגור).
6 מזלפים עיגולים על גבי נייר אפייה.
7 מכניסים לתנור במצב טורבו לטמפרטורה של כ-70 מעלות לכ-5 שעות עד שהמרנגים מתייבשים.