קרטיבים מפירות טריים
הזדמנות אחרונה להכין את הממתק הקיצי הזה, לפני שהסתיו מגיע
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
לקרטיב אבטיח ופירות
אבטיח בשל חתוך לקוביות
פירות העונה חתוכים לקוביות קטנות
לקרטיב מלון ונענע
מלון חתוך לקוביות
כף נענע קצוצה דק
לקרטיב פירות יער ויוגורט
שקית פירות יער קפואים
2 מיכלי יוגורט לבן
מעט תמצית וניל
אופן ההכנה:
קרטיב אבטיח ופירות
1 מרסקים אבטיח בבלנדר ומסננים במסננת דקה.
2 מסדרים בכוסות קטנות את הפירות החתוכים ויוצקים מעל את מיץ האבטיח.
3 מקפיאים כשעה ולאחר מכן, מכניסים מקל ארטיק לכל אחת מהכוסות.
4 ממשיכים להקפיא ל-4 שעות מינימום או למשך הלילה.
קרטיב מלון ונענע
1 מרסקים את המלון והנענע בבלנדר.
2 יוצקים את הנוזל לכוסות קטנות.
3 מקפיאים כשעה ולאחר מכן, מכניסים מקל ארטיק לכל אחת מהכוסות.
4 ממשיכים להקפיא ל-4 שעות מינימום או למשך הלילה.
קרטיב פירות יער ויוגורט
1 מרסקים את פירות היער, היוגורט ותמצית הוניל בבלנדר.
2 יוצקים את הנוזל לכוסות קטנות.
3 מקפיאים כשעה ולאחר מכן, מכניסים מקל ארטיק לכל אחת מהכוסות.
4 ממשיכים להקפיא ל-4 שעות מינימום או למשך הלילה.
*לכל הקרטיבים ניתן להוסיף בשלב טחינת הפירות סירופ סוכר, כדי להמתיק את טעמם. מבשלים יחד כמות זהה של סוכר ומים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס. לאחר מכן מרתיחים את הסירופ על אש גבוהה במשך כ-5 דקות. מקררים ומשתמשים.
המתכון באדיבות הבלוג Cake It Easy