אוכל
צילום׃ istockphoto

מנג'ט שוקולד במוס תות

קינוח קליל שעושה חשק לעוד

| תחרות מתכוני השוקולד של עלית | פורסם 18/12/08 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למנג'ט

500 גרם שוקולד מריר משובח
1 שמנת מתוקה
20 מנג'טים נייר גדולים

למוס

1 סלסלת תותים
20 תותים שלמים עם העלה
חצי כוס סוכר
1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד על בן מארי

להוסיף את השמנת ולערבב היטב

להפריד את המנג'טים

לשפוך מעט שוקולד בתוך המנג'ט לגלגל את המנג'ט כך שכולו יצופה בשוקולד

לשים במקרר

לרסק את התותים עם הסוכר במעבד מזון ולסנן מעט

להקציף את השמנת

להוסיף לתות בתנועת עטיפה

לקלף את נייר המנג'ט מהשוקולד

למלא את מנג'ט השוקולד במוס

לטבול את התות השלם בחציו בשוקולד שנותר ולקשט את המנג'ט

לשים מעט מוס על צלחת ולהניח מעל את המנג'ט