צילום׃ SXC
פיצוץ שוקולד ואגוזים
חטיף מתוק לכל אירוע
| תחרות מתכוני השוקולד של עלית
| פורסם 18/12/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 וחצי כוס סוכר
500 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
200 גרם אגוזים
150 גרם מרגרינה
1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
אופן ההכנה:
לוקחים את מקציף הביצים שמים בתוכו את 1 וחצי כוס הסוכר, שופכים את 4 הביצים, את חצי כוס החלב ואת השמנת מתוקה מקציפים במשך 7-8 דקות בנתיים מרתיחים על הגז את 500 גרם השוקולד המריר במשך כ-5 דקות ומוסיפים את האגוזים ומערבבים כאשר שמסתיים תהליך ההקצפה שופכים את התוצר לתבנית מתאימה מכניסים לתנור במשך כ-20 דקות ולאחר מכן מוסיפים את השוקולד הנמס עם האגוזים לתבנית (מעל התוצר שהקצפנו) לאחר שמוסיפים ממתינים עוד כחצי שעה בתנור מוציאים שמים במקרר