אוכל
צילום׃ SXC

פיצוץ שוקולד ואגוזים

חטיף מתוק לכל אירוע

| תחרות מתכוני השוקולד של עלית | פורסם 18/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 וחצי כוס סוכר
500 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
200 גרם אגוזים
150 גרם מרגרינה
1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב

אופן ההכנה:

לוקחים את מקציף הביצים שמים בתוכו את 1 וחצי כוס הסוכר, שופכים את 4 הביצים, את חצי כוס החלב ואת השמנת מתוקה מקציפים במשך 7-8 דקות בנתיים מרתיחים על הגז את 500 גרם השוקולד המריר במשך כ-5 דקות ומוסיפים את האגוזים ומערבבים כאשר שמסתיים תהליך ההקצפה שופכים את התוצר לתבנית מתאימה מכניסים לתנור במשך כ-20 דקות ולאחר מכן מוסיפים את השוקולד הנמס עם האגוזים לתבנית (מעל התוצר שהקצפנו) לאחר שמוסיפים ממתינים עוד כחצי שעה בתנור מוציאים שמים במקרר