אוכל
צילום׃ נטלי אמילר , mako אוכל

בראוניז נימוחים רכים ולחים

יש משפחות שדואגות לאפות משהו מתוק לקראת סוף השבוע, אנחנו באסכולה שדווקא תחילת השבוע היא זאת שבה צריך את הבוסט המתוק הזה. והפעם: בראוניז עם חיזוק של פצפוצי שוקולד, וקצת נוטלה מלמעלה. כי אפשר

נטלי אמילר | mako אוכל | פורסם 20/12/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 84 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית מרובעת 25*25 ס"מ:

4 ביצים

כוס סוכר (200 גרם)

220 גרם חמאה

220 גרם שוקולד מריר

כף קקאו (25 גרם), לא חובה

כפית תמצית או מחית וניל

כוס קמח (140 גרם)

שוקולד צ'יפס או אגוזים, לא חובה

מלח

לקישוט:

נוטלה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות, חום עליון בלבד. מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף תפוח.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2 ממסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות. מערבבים היטב ומצננים קצת, אם צריך.

3 מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הביצים.

4 מוסיפים את הקקאו והווניל, ולבסוף את הקמח, ומערבבים רק עד להטמעה. אם רוצים בראוניז רטובים יותר, כמו בתמונה, מוותרים על הקקאו.

5 מוסיפים מעט מלח ושוקולד צ'יפס או אגוזים, אם רוצים, ואופים חצי שעה.

6 מזלפים נוטלה מלמעלה, אם רוצים, ושומרים סגור במקרר.

לכל שלבי ההכנה ולעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם

בתיאבון!