תמונת AVI׃ עדי רם, אהרוני מבשל לחברים
תוספת לפנקייק – גבינת מסקרפונה ופירות אדומים
תוספת מעולה שמשפרת את הפנקייק פלאים
עדי רם | אהרוני מבשל לחברים
| פורסם 15/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חומרים:
2 קופסאות מסקרפונה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפיות קליפת לימון מגורדת
1 כפית תמצית וניל אמיתית
לסירופ:
תערובת פירות אדומים, טריים או קפואים(פטל שחור או אדום, אוכמניות ודובדבנים בעונה)
1/3 כוס סוכר
1/3 כוס מים
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
אופן ההכנה:
הכנה: 1. מערבבים בקערה את המסקרפונה, אבקת סוכר, מיץ הלימון ותמצית הווניל לכדי תערובת אחידה, אותה מעבירים למקרר. 2. מכינים את הסירופ: מניחים בסיר קטן הסוכר, המים, ומיץ הלימון מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמתקבל סירופ סמיך. 3. מוסיפים לסירופ את תערובת הפירות אדומים מבשלים דקה נוספת. 4. מניחים על הפנקייק את תערובת המסקרפונה ומוסיפים מהסירופ.