תמונת AVI׃ mako
קדאיף
הקינוח המסורתי עם שערות קדאיף מתוקות עם סירופ סוכר ופיסטוקים
דליה אלחדף | מאסטר שף
| פורסם 27/12/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
100 גרם שערות קדאיף
50 עד 70 גרם חמאה
80 גרם פיסטוקים, קצוצים גס
כוס סוכר
1/2 1 כוסות מים
חצי לימון
אופן ההכנה:
1 קדאיף: ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף.
2 מניחים בתוך רינג קטן חצי מהקדאיף. מוסיפים פיסטוקים כשכבה אמצעית ומעליהם מניחים את יתר הקדאיף.
3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, עד שהקדאיף הופך חום בהיר.
4 מכינים סירופ סוכר: מבשלים סוכר, מים ומיץ מחצי לימון כרבע שעה, עד שהנוזלים מסמיכים מעט.
5 כשהקדאיף יוצא מהתנור, יוצקים מעליו את הסירופ. כשהקינוח מתקרר לחלוטין, משחררים מהרינג.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!