אוכל
תמונת AVI׃ mako

קדאיף

הקינוח המסורתי עם שערות קדאיף מתוקות עם סירופ סוכר ופיסטוקים

דליה אלחדף | מאסטר שף | פורסם 27/12/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 286 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם שערות קדאיף

50 עד 70 גרם חמאה

80 גרם פיסטוקים, קצוצים גס

כוס סוכר

1/2 1 כוסות מים

חצי לימון

אופן ההכנה:

1 קדאיף: ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף.

2 מניחים בתוך רינג קטן חצי מהקדאיף. מוסיפים פיסטוקים כשכבה אמצעית ומעליהם מניחים את יתר הקדאיף.

3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, עד שהקדאיף הופך חום בהיר.

4 מכינים סירופ סוכר: מבשלים סוכר, מים ומיץ מחצי לימון כרבע שעה, עד שהנוזלים מסמיכים מעט.

5 כשהקדאיף יוצא מהתנור, יוצקים מעליו את הסירופ. כשהקינוח מתקרר לחלוטין, משחררים מהרינג.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!