צילום׃ נטלי אמילר , mako אוכל
פנקייק רך כמו ענן
מחליפים חלק מהקמח באבקת אינסטנט פודינג בטעם וניל, ומקבלים פנקייק שהוא לא רק ונילי וטעים יותר אלא גם רך ומענג ברמות של שמיכת פוך
נטלי אמילר | mako אוכל
| פורסם 11/03/21
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
כוס חלב
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס אינסטנט פודניג וניל
קורט מלח
אופן ההכנה:
1 טורפים את הביצים עם סוכר הווניל.
2 מוסיפים את החלב וטורפים.
3 מוסיפים בהדרגה ותוך טריפה איטית את הקמח התופח והאינסטנט פודינג. מוסיפים מלח ומערבבים לתערובת אחידה.
4 משמנים קלות מחבת ומחממים על להבה קטנה. יוצקים פנקייקים מהבלילה ומטגנים כשתי דקות, עד התייצבות. הופכים ומטגנים עוד כדקה.
5 מגישים חם, עם אילו תוספות שרוצים (בתמונה: סירופ מייפל ופירות יער).
לכל שלבי ההכנה ולעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם
בתיאבון!