אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

קרם ברולה

5 רכיבים ו-15 דקות זמן עבודה, ויש לכם קינוח כשר לפסח של קרם וניל אפוי, בציפוי קרמל פריך

עומר נחום | טעמים ישראלים, רשת מלונות רימונים | פורסם 15/03/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 1711 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (6 מנות):

1/2 ליטר שמנת מתוקה

חצי מקל וניל

1/2 כוס סוכר לבן

5 חלמונים

מעט סוכר חום

אופן ההכנה:

 1 מחממים תנור ל-140 מעלות.

2 חוצים את מקל הווניל לאורכו ומוציאים את הגרגרים.

3 מחממים שמנת עם 1/4 כוס סוכר לבן וגרגרי מקל הווניל, עד שהיא מגיעה לסף רתיחה ולא יותר.

4 בינתיים מערבבים במטרפה בקערה נפרדת את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר לבן.

5 יוצקים את השמנת בזילוף עדין ואיטי אל החלמונים תוך כדי ערבוב. מסננים את התערובת ויוצקים לכלים מתאימים.

6 מניחים את כל הכלים בתבנית גדולה, מכניסים לתוך התנור ושופכים לתבנית הגדולה מים עד לחצי הגובה של הכלים.

7 אופים כ-30 דקות ומצננים היטב.

8 לפני ההגשה מפזרים סוכר חום מעל הקרם ומקרמלים את הסוכר בעזרת מבער (ברנר).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה