צילום׃ יחסי ציבור
קרם ברולה
5 רכיבים ו-15 דקות זמן עבודה, ויש לכם קינוח כשר לפסח של קרם וניל אפוי, בציפוי קרמל פריך
עומר נחום | טעמים ישראלים, רשת מלונות רימונים
| פורסם 15/03/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
1/2 ליטר שמנת מתוקה
חצי מקל וניל
1/2 כוס סוכר לבן
5 חלמונים
מעט סוכר חום
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-140 מעלות.
2 חוצים את מקל הווניל לאורכו ומוציאים את הגרגרים.
3 מחממים שמנת עם 1/4 כוס סוכר לבן וגרגרי מקל הווניל, עד שהיא מגיעה לסף רתיחה ולא יותר.
4 בינתיים מערבבים במטרפה בקערה נפרדת את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר לבן.
5 יוצקים את השמנת בזילוף עדין ואיטי אל החלמונים תוך כדי ערבוב. מסננים את התערובת ויוצקים לכלים מתאימים.
6 מניחים את כל הכלים בתבנית גדולה, מכניסים לתוך התנור ושופכים לתבנית הגדולה מים עד לחצי הגובה של הכלים.
7 אופים כ-30 דקות ומצננים היטב.
8 לפני ההגשה מפזרים סוכר חום מעל הקרם ומקרמלים את הסוכר בעזרת מבער (ברנר).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!