אוכל
צילום׃ Carmen Martínez Banús, Istock

הכנה עצמית של מעדן חלב

מעדן חלב ביתי בשלושה צעדים פשוטים

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 15/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.3 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למנה אחת (להכנת כמה מנות, יש להכפיל את הכמויות)

כוס חלב
כפית אחת פודינג `אינסטנט` בטעם הרצוי

תוספות אפשריות:

 סוכר
אגוזים
קוקוס
פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה:

1 מוזגים חלב לקערה. 2. מוסיפים אבקת פודינג `אינסטנט` ובוחשים. אם רוצים, מוסיפים לפודינג את התוספות האחרות. 3. מכסים ומניחים במקרר.