צילום׃ Carmen MartÃnez Banús, Istock
הכנה עצמית של מעדן חלב
מעדן חלב ביתי בשלושה צעדים פשוטים
| מועצת הבקר והחלב
| פורסם 15/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
למנה אחת (להכנת כמה מנות, יש להכפיל את הכמויות)
כוס חלב
כפית אחת פודינג `אינסטנט` בטעם הרצוי
תוספות אפשריות:
סוכר
אגוזים
קוקוס
פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה:
1 מוזגים חלב לקערה. 2. מוסיפים אבקת פודינג `אינסטנט` ובוחשים. אם רוצים, מוסיפים לפודינג את התוספות האחרות. 3. מכסים ומניחים במקרר.