צילום׃ נמרוד סונדרס, כולם אופים עכשיו
רושה שקדים ופצפוצי אורז
מיקי שמו יודע מה הוא עושה. איך אנחנו יודעים את זה? האמת היא שיש הרבה סיבות, אבל זו כאן למטה היא אחת האהובות עלינו: ממתק רושה שקדים שלא תוכלו להפסיק לנשנש
מיקי שמו | mako אוכל
| פורסם 22/04/16
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
180 גרם מקלות שקדים
120 גרם שוקולד חלב
20 גרם רייס קריספי (פצפוצי אורז)
אופן ההכנה:
1 קולים את מקלות השקדים בחום של 150 מעלות כ-5 דקות.
2 מטמפררים את השוקולד חלב.
3 מערבבים בקערה את כל החומרים יחד.
4 מעבירים בעזרת 2 כפיות לתבנית סיליקון שקעים בקוטר שלוש וחצי ס"מ, ומצננים.