אוכל
יח``צ׃ יח"צ

גלידת בננה טבעית

מה עושים עם בננות שהשחירו? גלידה בריאה וטעימה!

טליה לוין | אורגניק מרקט | פורסם 17/02/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 בננות בשלות
תוספות לבחירתכם

אופן ההכנה:

1.קולפים, חותכים ומקפיאים את הבננות.

2.כשהבננות קפואות מכניסים אותן לבלנדר או מעבד מזון ומערבלים שוב ושוב, תוך שימוש בכף, בין הערבולים, לדחיסת הבננות לתוך הלהב עד קבלת מרקם קטיפתי.

3.מעבירים לצלוחית ומפזרים מעל: אגוזים, צימוקים, פסיפלורה, מעט קינמון, טחינה גולמית, אגבה, מייפל.... וכל מה שמתחשק.