סלט פירות סיני
בסלסילת אבטיח
גיל חובב | השף המעופף
| פורסם 26/07/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 אבטיח חתוך לצורת סלסילה מרוקנת (לסדר שיכינו לנו במסעדה)
2 כוסות קוביות אבטיח
10 פירות ליצ'י
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ דק
10 עלי בזיליקום קצוצים דק-דק
1 אננס קלוף וחתוך לקוביות
1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות
1 תפוח חתוך לקוביות
2 אפרסמונים חתוכים לקוביות
מיץ וקליפה מגוררת מתפוז אחד
אופן ההכנה:
1 חותכים את האבטיח לצורת סלסלה עם ידית. מרוקנים אותו מתוכו. חותכים את התוך לקוביות (נפטרים מהזרעים, אם יש). 2. קולפים את הליצ'י. נפטרים מהגלעינים. קוצצים גס. 3. מערבבים את כל הפירות הקצוצים בקערה יחד עם הג'ינג'ר, הבזיליקים, מיץ התפוזים וקליפת התפוז. 4. מכניסים לאבטיח ומגישים.