אוכל
צילום׃ קופסת המתכונים: פסח, הוצאת מודן

מוס לימון ותות שדה

בני סיידא עם קינוח חגיגי וכשר לפסח, שלא ישאיר אתכם ממוטטים

בני סיידא | קופסת המתכונים: פסח, הוצאת מודן | פורסם 07/04/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

2 מיכלים שמנת מתוקה לקצפת
1 שפופרת (175 גרם) חלב מרוכז ממותק
200 מ״ל תרכיז לימונים קפוא
300 גרם תותי־שדה, פרוסים
1/4 כוס ליקר קסיס
עלי נענע, לקישוט

אופן ההכנה:

1 מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב הממותק ואת תרכיז הלימונים ומקציפים חצי דקה. מעבירים לגביעי זכוכית ושומרים במקרר 4 שעות לפחות.

2 מערבבים את תות־השדה עם ליקר הקסיס.

3 להגשה: עורמים מתערובת התותים על המוס שבגביעים, מעטרים בעלי נענע ומגישים.