אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

תותים בקרם פרש של השף ניר צוק

קינוח פירות מהיר ומרשים

ניר צוק | גלובס | פורסם 22/02/09 
  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 3.5 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

סלסילת תותים

1 וחצי מכלי שמנת לקצפת

2 כפות שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את השמנת החמוצה והמתוקה עם קמצוץ מלח, מעבירים לסיר ומחממים קלות לחום נמוך (כ-40 מעלות).

2 משאירים את תערובת השמנות מחוץ לקירור לצורך החמצה למשך 24-48 שעות, מערבבים כל 6-12 שעות. המוצר הסופי סמיך מאוד ומוצק.

3 בצלחת הגשה מסדרים תותים חתוכים או שלמים, ולצדם כף גדושה של קרם פרש. מומלץ להגיש עם מעט דבש מעל הקרם.