אוכל
צילום׃ קופסת המתכונים: פסח, הוצאת מודן

עוגת פאדג’ שוקולד

קינוח שמבוסס כולו על טהרת השוקולד ומבטיח פינוק מושלם בכל ביס וביס

בני סיידא | קופסת המתכונים: עוגות, הוצאת מודן | פורסם 07/04/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 99 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

400 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
1/3 כוס שמנת מתוקה
400 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1 כף אבקת קקאו משובח
1 כף אבקת קפה נמס
6 ביצים, מופרדות
1 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1 משמנים תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ ומרפדים בנייר אפייה. 2. מחממים תנור לחום בינוני־נמוך (160 מעלות). 3. שמים בקערה על אמבט אדים את השוקולד, השמנת, החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס ו-3/4 כוס סוכר, וממיסים לתערובת אחידה. 4. מסירים מהאש, מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה ובוחשים היטב. 5. מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר לקצף יציב, מקפלים לתערובת השוקולד, יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות. 6. מורידים את חום התנור ל- 120 מעלות ואופים עוד 15 דקות. 7. מוציאים מהתנור, מעבירים סכין בין דופן התבנית לעוגה ומקררים עד להגשה.