צילום׃ עמרי אנדרס צורף
סורבה פיטנגו
מתכון לסורבה פשוט, מפתיע ומרענן
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 06/07/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
500 גרם פיטנגו מגולענים
1 כוס מים
1 1/2 כוס סוכר
מיץ מלימון גדול אחד
אופן ההכנה:
1 בסיר קטן מרתיחים כוס מים עם כוס וחצי סוכר. לא צריך להגיע לרתיחה, רק שהסוכר יימס. מצננים. 2. מערבלים בבלנדר את הפירות המגולענים. מסננים. 3. מערבבים את סירופ הסוכר, הלימון ומחית הפרי. 4. מקפיאים למשך שעתיים, מרסקים בעזרת מזלג ומקפיאים שוב. 5. מגישים עם נענע.