אספרסו אמרטו עם גלידת וניל
גלידת וניל מפנקת המונחת על שבבי פקאן, מכוסה בליקר שקדים ומוצפת אספרסו משובח
פרנק אזולאי | עושים שכונה
| פורסם 10/01/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (3 מנות):
3 כוסות אספרסו כפול חם
100 מ"ל ליקר אמרטו
1/4 כוס פקאנים מסוכרים שלמים
¼ כוס פקאנים מרוסקים
גלידת וניל משובחת
חופן צימוקים לבנים
4 כוסות מרטיני
אופן ההכנה:
1 מבשלים את האמרטו עם צימוקים ו-1/4 כוס פקאנים שלמים למשך 7 דקות.
2 מניחים את הפקאנים המרוסקים בתחתית הכוס.
3 מעל מניחים כדור גלידה גדול.
4 שופכים את האמרטו על הגלידה.
5 שופכים כוס אספרסו חם מעל הכל ומגישים.