אוכל

אספרסו אמרטו עם גלידת וניל

גלידת וניל מפנקת המונחת על שבבי פקאן, מכוסה בליקר שקדים ומוצפת אספרסו משובח

פרנק אזולאי | עושים שכונה | פורסם 10/01/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

3 כוסות אספרסו כפול חם
100 מ"ל ליקר אמרטו
1/4 כוס פקאנים מסוכרים שלמים
¼ כוס פקאנים מרוסקים
גלידת וניל משובחת
חופן צימוקים לבנים
4 כוסות מרטיני

אופן ההכנה:

1 מבשלים את האמרטו עם צימוקים ו-1/4 כוס פקאנים שלמים למשך 7 דקות.

2 מניחים את הפקאנים המרוסקים בתחתית הכוס.

3 מעל מניחים כדור גלידה גדול.

4 שופכים את האמרטו על הגלידה.

5 שופכים כוס אספרסו חם מעל הכל ומגישים.