אוכל
צילום׃ ליהי סוויד, Internet Mom

תולעי ג'לי

מפנים קצת זמן, מביאים את הילדים ומכינים תולעי ג'לי תוצרת בית עם ג'לי אינסטנט וקשי שתייה. נכון, הן קצת יותר רכות מהתולעים התעשייתיות שמוכרים בפיצוציות, אבל לפחות עשיתם אותן בעצמכם. כיף עם הילדים לסופ"ש

ליהי סוויד | Internet Mom | פורסם 07/05/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 73 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת ג'לי אינסטנט

כף סוכר

קשיות שתייה עם כיפוף

אופן ההכנה:

1 מכינים את הג'לי על פי ההוראות על הקופסה, מוסיפים ביחד עם המים גם כף סוכר.

2 מושכים את הקשיות כך שהחלק המכווץ והמזוגזג יהיה מתוח. 

3 מוזגים את הג'לי אל תוך הקשיות: אפשר לשתות את הג'לי בקשית וממש לפני שהוא מגיע לפה לסגור את הקשית עם האצבע, ואפשר גם לסדר את הקשים בצרור (עם החלק המזוגזג כלפי מטה), לסגור אותם בגומייה, להניח אותם בתוך כוס גבוהה ולשפוך פנימה את הג'לי.

4 מעבירים למקרר לשעה או יותר ו"סוחטים" את התולעים מתוך הקשית.

* המתכון לקוח מתוך הבלוג Internet Mom

>> מדריך להכנת קוסקוס ביתי