צילום׃ istockphoto
איך מכינים ארטיק בבית?
לכבוד היום הראשון של הקיץ: קבלו מרענן מתוק, חלבי וצונן, שאתם יכולים להכין לגמרי לבד, וממש בקלות
הדר אליאס | mako
| פורסם 19/06/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (12 מנות):
2 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כוסות יוגורט
שליש-חצי כוס דבש (תלוי במתיקות של התפוזים)
כפית תמצית וניל
קמצוץ מלח
אופן ההכנה:
1 טורפים את היוגורט והמיץ ביחד עד לקבלת תערובת הומוגנית.
2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
3 מעבירים לתבנית המיועדת ארטיקים ומקפיאים 4 שעות לפחות. אם אין תבנית ייעודית - מקפיאים בכוסות חד פעמיות, ואחרי שעה במקפיא נועצים מקלות של ארטיקים (יש לקנות בכל חנויות התחביבים).
>> מאסטר שף עונה 2 - הצילומים כבר התחילו!