אוכל
צילום׃ istockphoto

איך מכינים ארטיק בבית?

לכבוד היום הראשון של הקיץ: קבלו מרענן מתוק, חלבי וצונן, שאתם יכולים להכין לגמרי לבד, וממש בקלות

הדר אליאס | mako | פורסם 19/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 320 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

2 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי

2 כוסות יוגורט

שליש-חצי כוס דבש (תלוי במתיקות של התפוזים)

כפית תמצית וניל

קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

1 טורפים את היוגורט והמיץ ביחד עד לקבלת תערובת הומוגנית.

2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

3 מעבירים לתבנית המיועדת ארטיקים ומקפיאים 4 שעות לפחות. אם אין תבנית ייעודית - מקפיאים בכוסות חד פעמיות, ואחרי שעה במקפיא נועצים מקלות של ארטיקים (יש לקנות בכל חנויות התחביבים).

>> מאסטר שף עונה 2 - הצילומים כבר התחילו!