אוכל
צילום׃ הבלוג של justy99 מבשלת

טפיוקה ורימון בקרם קוקוס

קינוח פרווה קליל להכנה, חגיגי ומתוק, בהשראה אסייתית מבורכת

justy מבשלת | הבלוג של justy99 מבשלת | פורסם 01/09/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 39 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

½ כוס טפיוקה
½ כוס סוכר
2 כוסות מים
חצי פחית קרם קוקוס, או חלב קוקוס
קורט מלח
גרגרים מרימון אחד גדול

אופן ההכנה:

1 מבשלים בסיר גדול יחסית את הטפיוקה, המים וקורט המלח על להבה נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, כדי למנוע היווצרות גושים. 

2 כשגרגירי הטפיוקה הלבנים הופכים שקופים והמים נספגים לחלוטין, מורידים מהאש, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב, עד שהוא נמס לגמרי. מניחים להצטנן.

3 מוסיפים את קרם הקוקוס וגרגירי הרימון, ומערבבים. מגישים בכוס מרטיני, חם או קר.