צילום׃ הבלוג של justy99 מבשלת
טפיוקה ורימון בקרם קוקוס
קינוח פרווה קליל להכנה, חגיגי ומתוק, בהשראה אסייתית מבורכת
justy מבשלת | הבלוג של justy99 מבשלת
| פורסם 01/09/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
½ כוס טפיוקה
½ כוס סוכר
2 כוסות מים
חצי פחית קרם קוקוס, או חלב קוקוס
קורט מלח
גרגרים מרימון אחד גדול
אופן ההכנה:
1 מבשלים בסיר גדול יחסית את הטפיוקה, המים וקורט המלח על להבה נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, כדי למנוע היווצרות גושים.
2 כשגרגירי הטפיוקה הלבנים הופכים שקופים והמים נספגים לחלוטין, מורידים מהאש, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב, עד שהוא נמס לגמרי. מניחים להצטנן.
3 מוסיפים את קרם הקוקוס וגרגירי הרימון, ומערבבים. מגישים בכוס מרטיני, חם או קר.