אוכל
צילום׃ באדיבות מחלבות גד

פשטידות אישיות "מקרוני אנד צ'יז" עם פסטה, גבינות ופסטו

פשטידות קטנות ומקסימות שמכינים בתבנית מאפינס, מפסטה מבושלת, קוביות בולגרית, פתיתי קשקבל וממרח פסטו. אפשר לעשות שימוש בפסטה (ללא רוטב) שנותרה במקרר

| באדיבות מחלבות גד | פורסם 18/05/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

1/2 חבילה (250 גרם – משקל לפני בישול) פסטה מבושלת

2 ביצים גדולות

1/3 כוס ממרח פסטו (קנוי או תוצרת בית)

1/2 קופסה (125 גרם) קוביות בולגרית

3/4 שקית (180 גרם) פתיתי קשקבל 

צנצנת קטנה (180 גרם) יוגורט כבשים 

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.

2 טורפים ביצים בקערה, מוסיפים ממרח פסטו ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

3 ממלאים תבנית שקעים בתערובת.

4 אופים 40-35 דקות, עד הזהבה והתייצבות. ממתינים כ-10 דקות ורק אז מחלצים.

5 שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.

>> לכל המתכונים לשבועות