צילום׃ סטודיו דן לב, בנדיקט
סלט טאבולה של בוקר
ארוחת בוקר טעימה ומזינה בטירוף: סלט טאבולה פשוט, בתוספת של רוטב טחינה ויוגורט וביצה קשה. ככה מתחילים יום על רגל ימין
| בנדיקט
| פורסם 13/08/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לסלט:
4 כפות בורגול דק
חופן גדול תערובת עשבי תיבול (50% פטרוזיליה, 25% בצל ירוק, 25% עירית)
6 עלי נענע קצוצים
10 חצאי עגבניות שרי פרוסות
מלח
מיץ מלימון טרי
שמן זית
לרוטב:
200 מ"ל טחינה גולמית
250 מ"ל יוגורט
כף סומק
להגשה:
ביצה קשה
אופן ההכנה:
1 משרים את הבורגול במים חמים ביחס של 1:1.
2 מניחים את מרכיבי הסלט בקערית, מוזגים את מיץ הלימון ושמן הזית ומערבבים.
3 פורסים ביצה קשה ומסדרים לצד הסלט. מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים בקערה נפרדת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!