אוכל
צילום׃ על השולחן

פסטה ברוטב אלי אולי עם פטה עיזים

פסטה ברוטב איטלקי, המבוסס על שמן זית ושום, בגרסה מהירה במיוחד ובתגבור גבינת פטה עיזים. טעים חם או קר

| על השולחן | פורסם 25/04/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 חבילה (500 גרם) ספגטי

צרור פטרוזיליה קצוצה דק

קליפה מגוררת ומיץ מלימון אחד

4 שיני שום קצוצות דק

1 כפית תערובת תבלינים טוסקנה או אורגנו

120 מ"ל (1/2 כוס) שמן זית

1 גביע (250 גרם) גבינת פטה עזים, מפוררת גס

50 גרם גבינת פרמזן, מגוררת

50 גרם צנוברים

אופן ההכנה:

1 מבשלים ספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה.

2 מפזרים מעל פטרוזיליה, קליפת לימון, שום ותערובת תבלינים. יוצקים מיץ לימון ושמן ומערבבים. מוסיפים 3/4 מגבינת הפטה המפוררת ומערבבים קלות בעזרת 2 מזלגות.

3 מפזרים מעל גבינת פרמזן, צנוברים ואת יתרת גבינת הפטה ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!