עוגת גבינה פירורים הפוכה
עוגת שכבות עם גבינה, שוקולד ופירורים של ג'קי אזולאי
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבסיס:
1 חבילה (250 גרם) ביסקוויטים
1.5 חבילות (150 גרם) חמאה, מומסת
לעוגה:
3 מכלים (750 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
2 חבילות (200 גרם) שוקולד מריר, שבור לקוביות
2 גביעים (450 גרם) גבינת שמנת 25% שומן
1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מתחילים בהכנת הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים היטב עם החמאה.
2 מצפים בסיס תבנית עגולה מתפרקת ומכניסים למקפיא לעשר דקות. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
3 ממשיכים בהכנת העוגה: מרתיחים מיכל שמנת. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד המריר עד להמסתו. מצננים.
4 מקציפים מכל שמנת נוסף ומקפלים לתוך תערובת השוקולד. מעבירים לקירור עד לשימוש.
5 מקציפים את מכל השמנת השלישי עם גבינת השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת אחידה.
6 הרכבת העוגה: משחררים בעדינות את הבסיס המצופה בתערובת הפירורים מהרינג.
7 מורחים לסירוגין שכבות של תערובת השוקולד ותערובת הגבינה.
8 הופכים את העוגה על צלחת הגשה, כך ששכבת הפירורים תהיה למעלה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
>> והנה עוד מתכון לעוגת גבינה פירורים מעולה >> לכל המתכונים לשבועות