אוכל
תמונת AVI׃ mako

עוגת גבינה פירורים הפוכה

עוגת שכבות עם גבינה, שוקולד ופירורים של ג'קי אזולאי

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 07/04/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבסיס:

1 חבילה (250 גרם) ביסקוויטים

1.5 חבילות (150 גרם) חמאה, מומסת

לעוגה:

3 מכלים (750 מ"ל) שמנת להקצפה 38%

2 חבילות (200 גרם) שוקולד מריר, שבור לקוביות

2 גביעים (450 גרם) גבינת שמנת 25% שומן

1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מתחילים בהכנת הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים היטב עם החמאה.

2 מצפים בסיס תבנית עגולה מתפרקת ומכניסים למקפיא לעשר דקות. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

3 ממשיכים בהכנת העוגה: מרתיחים מיכל שמנת. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד המריר עד להמסתו. מצננים.

4 מקציפים מכל שמנת נוסף ומקפלים לתוך תערובת השוקולד. מעבירים לקירור עד לשימוש.

5 מקציפים את מכל השמנת השלישי עם גבינת השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת אחידה.

6 הרכבת העוגה: משחררים בעדינות את הבסיס המצופה בתערובת הפירורים מהרינג.

7 מורחים לסירוגין שכבות של תערובת השוקולד ותערובת הגבינה.

8 הופכים את העוגה על צלחת הגשה, כך ששכבת הפירורים תהיה למעלה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

>> והנה עוד מתכון לעוגת גבינה פירורים מעולה >> לכל המתכונים לשבועות