צילום׃ לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים
לזניית פטריות ללא גלוטן
אמרתם לזניה - אמרתם פחמימה? בעיקרון כן, אבל לא במקרה הזה. קבלו פיצוח ללזניה שאין בה פסטה או כל אלמנט גלוטני אחר - והיא עדיין טעימה ועשירה וכיפית, כאילו מדובר במתכון הכי מושחת שיש
לידור רז כהן | דיאטת 17 הימים
| פורסם 10/03/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
2 קופסאות פטריות, מסוננות
כף שמן זית
קופסה וחצי קוטג' 5%
קופסה רסק עגבניות ללא סוכר
חצי קופסה גבינה בולגרית קוביות או מגורדת 5%
3 ביצים
שקית אבקת אפייה
מלח
פלפל שחור
3 פרוסות גבינה צהובה
3 פרוסות גבינה צהובה 9%, מגוררות
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מטגנים את הפטריות בשמן זית.
3 מערבבים יחד את כל המרכיבים חוץ מהגבינה הצהובה (כולל הפטריות).
4 משמנים תבנית ומעבירים פנימה חצי מהבלילה.
5 מסדרים את פרוסות הגבינה הצהובה מלמעלה, ועליהן את יתרת הבלילה. מפזרים מעל הכל את הגבינה המגוררת.
6 אופים 20 דקות, עד שמשחים מעט מלמעלה.
לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן