אוכל
צילום׃ לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים

לזניית פטריות ללא גלוטן

אמרתם לזניה - אמרתם פחמימה? בעיקרון כן, אבל לא במקרה הזה. קבלו פיצוח ללזניה שאין בה פסטה או כל אלמנט גלוטני אחר - והיא עדיין טעימה ועשירה וכיפית, כאילו מדובר במתכון הכי מושחת שיש

לידור רז כהן | דיאטת 17 הימים | פורסם 10/03/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 94 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 קופסאות פטריות, מסוננות

כף שמן זית

קופסה וחצי קוטג' 5%

קופסה רסק עגבניות ללא סוכר

חצי קופסה גבינה בולגרית קוביות או מגורדת 5%

3 ביצים

שקית אבקת אפייה

מלח

פלפל שחור

3 פרוסות גבינה צהובה

3 פרוסות גבינה צהובה 9%, מגוררות

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מטגנים את הפטריות בשמן זית.

3 מערבבים יחד את כל המרכיבים חוץ מהגבינה הצהובה (כולל הפטריות).

4 משמנים תבנית ומעבירים פנימה חצי מהבלילה.

לזניה ללא גלוטן לפני אפייה (צילום: לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים)
לזניה ללא גלוטן לפני אפייה|צילום: לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים

5 מסדרים את פרוסות הגבינה הצהובה מלמעלה, ועליהן את יתרת הבלילה. מפזרים מעל הכל את הגבינה המגוררת.

6 אופים 20 דקות, עד שמשחים מעט מלמעלה.

למתכון באינסטגרם

לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן

View this post on Instagram

אחד הדברים הטעימים שהכנתי בזמן האחרון !!!! לזניה ללא קמח וללא גלוטן יאמי ❤️ ממש היה בא לי לזניה היום❤️ ולא תאמינו איזה טעימה היא יצא וללא קמח וסוכר בכלל!!! מחכה לכם בקבוצת דיאטת 17 הימים עם לידור רז-כהן (קישור בביו) גם בטלגרם : דיאטת 17 הימים ביוטיוב: דיאטת 17 הימים עם לידור רז-כהן לזניית פטריות: מצרכים: קופסא וחצי קוטג 5% 3 פרוסות גבינה צהובה 9% מגורדת 3 פרוסות גבינה צהובה קופסא רסק עגבניות ללא סוכר חצי קופסא גבינה בולגרית קוביות או מגורדת 5% 3 ביצים שקית אבקת אפיה 2 קופסאות פיטריות מסוננות כף שמן זית תבלינים לפי טעם מלח ופלפל אופן ההכנה: מטגנים בכף שמן זית את הפטריות. לאחר הטיגון מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהגבינה הצהובה יחד. שמים חצי מהבלילה בתבנית ששומנה עם תרסיס שמן זית ומעליה שמים את 3 פרוסות הגבינה הצהובה שיכסו את הבלילה, מעל הגבינה הצהובה שמים את מחצית מהבלילה ומעליה את הגבינה הצהובה הנותרת המגורדת . שמים בתנור על 180 מעלות ל 20 דקות עד שמשחים מעט למעלה ובתיאבון ❤️ כמה מותר: כמות הגבינות המותרת ביום 2 כפות גבינה 5% ופרוסת גבינה צהובה 9%. מחלקים את הלזניה ל 6 ואז כל פרוסה שווה בערך לכמות הגבינות המותרות ביום. וחצי מנת שומן וחצי ביצה. דיאטת17הימים #ללאגלוטן #ללאסוכר ‏#17daydiet #דיאטת17הימים #ללאגלוטן #ללאסוכר #17daydiet #דיאטת17הימים אתרדיאטת17הימים #דיאטת17הימים #17daydiet #ללאגלוטן ללאגלוטן #ללאסוכר #דיאטת17הימים דיאטת17הימים ##17daydiet#instagramisrael #דיאטת17הימים #food #foodstagram #foodphotography #פשוטלבשל #פשוטלבשלבריא #עוגתשוקולד #17daydiet #17daydietcycle1 #ללאגלוטן ##transformation #ללאסוכר #ללאגלוטן #17daydietisrael #rasta #ללאסוכר #17daydiet #דיאטת17הימים ##17daydiet#instagramisrael #דיאטת17הימים #food #foodstagram #foodphotography #פשוטלבשל #פשוטלבשלבריא ##17daydiet #17daydiet #17daysdietisrael

A post shared by Lidor Raz Cohen (@lidorrazcohen) on