צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
פשטידת פתיתים מפתיעה
בתוך הפשטידה הסופר-מותאמת-לילדים הזאת מסתתרים כמה אוצרות, כמו קישואים מגוררים (ירק!) וגבינה בולגרית (חלבון!). מה הילדים הולכים לחשוב על זה? בעיקר שזה טעים בטירוף
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 20/04/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 כוסות פתיתים מבושלים לפי ההוראות
2 קישואים בינוניים
1 בצל
רבע כוס שמן
2 ביצים
100 גרם גבינה מלוחה מפוררת (בולגרית או בולגרית מעודנת)
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
2 מגררים דק את הקישואים והבצל וסוחטים היטב מנוזלים.
3 מכניסים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים: פתיתים, שמן, ביצים, גבינה, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
4 שופכים לתבנית 24 עגולה משומנת ואופים 30-35 דקות, עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה מעט מלמעלה (זהירות לא להזהיב יותר מדי, קישואים שרופים זה לא טעים).