אוכל
צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל

מאפינס גבינות ופלפל קלוי

ארוחת ערב מקסימה בפחות מרבע שעה עבודה: רק לערבב ולתנור. הריחות כבר יפתחו לכם את התיאבון

אסתי רותם | mako אוכל | פורסם 10/10/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 182 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם גבינת פטה או בולגרית מעודנת

2 ביצים

1 קופסה קוטג'

4 כפות חמאה מומסת או שמן זית

3 שיני שום, קצוצות דק

1 כוס קמח

1 כוס קוואקר

1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

3 פלפלים קלויים וקלופים (אפשר קנויים, בצנצנת)

שומשום לקישוט

אופן ההכנה:

1 מפוררים לקערה את הגבינה. מוסיפים ביצים, קוטג', חמאה/שמן ושום קצוץ ומערבבים.

2 מוסיפים קמח, קוואקר, אבקת אפייה, מלח ופלפל, ומערבבים מעט.

3 קוצצים את הפלפלים לקוביות, מוסיפים לקערה ומערבבים רק עד שהעיסה אחידה. חשוב לא לערבב יותר מדי.

4 מחלקים את העיסה לתבניות מאפינס. ממלאים אותן עד שפתן כדי לקבל מאפינס בעלי כיפה גבוהה ויפה. מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות 25 דקות, עד שהמאפינס שחומים. ממתינים 15 דקות לפני שמחלצים מהתבנית. אפשר להגיש חם או קר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

* אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.

>> לכל המתכונים לשבועות