צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
מאפה גבינה, אספרגוס ועגבניות מיובשות
אם היינו אומרים לכם שאתם יכולים להכין ממש בצ'יק פשטידה עשירה, מלאת בריאות ודלת קלוריות, לא הייתם הולכים על זה? אז הנה לכם המתכון
נועה דורון-פנוש | mako אוכל
| פורסם 02/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
1 חבילה גבינה כחושה
250 גרם גבינה לבנה 3%
1 גביע קוטג' 3%
1/2 כוס חלב דל שומן
3 ביצים טרופות
4 כפות קמח (עדיף מלא)
1 צרור אספרגוס (1/4 תחתון להסיר), חתוך למקטעים של 4 ס"מ
1/3 כוס עגבניות לחות-מיובשות, קצוצות גס
3 שיני שום כתושות
כף תימין מיובש
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מפוררים גבינת כנען לקערה. מוסיפים את שאר הגבינות, החלב, הביצים, הקמח, האספרגוס, העגבניות המיובשות, השום ועלי הטימין. ממליחים ומפלפלים בנדיבות ומערבבים היטב.
3 מעבירים לתבנית משומנת ואופים 40-45 דקות עד שהמאפה זהוב.
* כל מנה כוללת 150 קק"ל.
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו קובה לעצלנים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!