צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
פשטידת פסטה וטונה
המתכון הבא משלב כמה מהמאכלים שילדים אוהבים - פסטה, טונה וקוטג', שמתערבבים להם יחד לפשטידה חתיכית. אנחנו אוהבים לשמור את הטונה בצ'אנקים ולא לפרק אותה לפתיתים, אבל באמת שזה לא מחייב אתכם
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 25/03/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
250 גרם פסטה (לפני בישול)
2 ביצים
250 גרם קוטג'
שימורי טונה
100 גרם מוצרלה מגורדת
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים לקערה קוטג', ביצים, מוצרלה, מלח ופלפל ומערבבים.
3 מרפדים תבנית בנייר אפייה.

4 מניחים צ'אנקים של טונה על התבנית, שופכים מעליהם חצי מכמות הפסטה, מפזרים שוב את כל יתר הצ'אנקים של הטונה, ומכסים בשכבה אחרונה של כל הפסטה שנותרה.
5 מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה, עד שהפשטידה מתחילה להזהיב מלמעלה.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
