אוכל
צילום׃ נמרוד סונדרס, כולם אופים עכשיו

טבלת שוקולד במילוי ממרח ביסקוויט

אנחנו לא רוצים להתחייב, אבל ייתכן שהחל מהיום תפסיקו לקנות שוקולד רגיל, וותכילו להכין אותו לגמרי בעצמכם. מיקי שמו מגיש את טבלת השוקולד האולטימטיבית, עם מילוי שלא נופל מהציפוי

מיקי שמו | mako אוכל | פורסם 19/04/16 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למלית ממרח הפתיבר:

80 גרם סוכר

45 גרם חמאה

60 גרם שמנת מתוקה

150 גרם ביסקוויטים, מרוסקים לפירורים

30 גרם ביסקוויטים, שבורים גס

לטבלת השוקולד:

350 גרם שוקולד מריר או חלב

20 גרם חמאת קקאו

אופן ההכנה:

1 מכינים ממרח ביסקוויט: מחממים את הסוכר עד שנוצר קרמל, מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מחממים את השמנת לסף רתיחה ומוסיפים בזהירות.

2 מקררים לטמפרטורת החדר ומערבבים עם הביסקוויטים המרוסקים עד לקבלת ממרח הומוגני.

3 עוברים להכנת טבלת השוקולד: ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו ומטמפררים. יוצקים לתבנית טבלת שוקולד – ומרוקנים. מחכים להתקרסטלות.

4 יוצקים מילוי ממרח ביסקוויט לתבנית ומפזרים שברי עוגיות, בשביל הקראנץ'.

5 סוגרים עם שוקולד מטומפרר.

>> כולם אופים עכשיו: עוד מתוקים נהדרים וקלים להכנה

>> ועוד המון מאפים מתוקים ומלוחים בבייקרי שלנו