אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

פשטידת כרובית וגבינות עם טוויסט

קונים בצק, חותכים כרובית ומערבבים גבינות; מוסיפים פקאנים בשביל הפריכות וצ'ילי בשביל החספוס - ויאללה לתנור

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 20/08/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

עלות: כ-30 שקלים

מרכיבים :

לתבנית עגולה 26:

1 כרובית בינונית, חתוכה קטן (רק הפרחים)

1 בצל, קצוץ

100 גרם פקאן, קצוץ גס

3 כפות פרורי לחם

2-3 ביצים

250 גרם גבינה לבנה

150 גרם גבינה בולגרית 5%

מעט צ'ילי גרוס

מלח

פלפל שחור

1/2 חבילה בצק פריך מוכן (ניתן לקנות בכל רשתות השיווק)

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הכרובית במים כ-8 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.

2 מוסיפים את כל המצרכים למעט הבצק.

3 מחממים תנור ל-180 מעלות.

4 מרדדים מעט את הבצק על משטח עבודה מקומח, ומניחים על תבנית אפייה. בעזרת סכין מסירים את קצות הבצק המיותרים.

5 יוצקים את תערובת הכרובית, מיישרים ואופים 35-40 דקות.

* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה מהירה וסופר טעימה