צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
פשטידת כרובית וגבינות עם טוויסט
קונים בצק, חותכים כרובית ומערבבים גבינות; מוסיפים פקאנים בשביל הפריכות וצ'ילי בשביל החספוס - ויאללה לתנור
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 20/08/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
עלות: כ-30 שקלים
מרכיבים :
לתבנית עגולה 26:
1 כרובית בינונית, חתוכה קטן (רק הפרחים)
1 בצל, קצוץ
100 גרם פקאן, קצוץ גס
3 כפות פרורי לחם
2-3 ביצים
250 גרם גבינה לבנה
150 גרם גבינה בולגרית 5%
מעט צ'ילי גרוס
מלח
פלפל שחור
1/2 חבילה בצק פריך מוכן (ניתן לקנות בכל רשתות השיווק)
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הכרובית במים כ-8 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים את כל המצרכים למעט הבצק.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 מרדדים מעט את הבצק על משטח עבודה מקומח, ומניחים על תבנית אפייה. בעזרת סכין מסירים את קצות הבצק המיותרים.
5 יוצקים את תערובת הכרובית, מיישרים ואופים 35-40 דקות.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!