אוכל
צילום׃ none

לביבות תפ"א

אין כמו ניחוח הלביבות העולה בכל הבית. זהובות, טעימות, לא רק בחנוכה. קצר ומהיר.

karinaos2009 | מתכוני גולשים | פורסם 26/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.3 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 תפ"א בינוניים קלופים

ביצה

כף קמח רגיל

שמן קנולה/זית

תבלינים לפי הטעם פלפל שחור

כורכום

מלח

פפריקה מתוקה וחריפה

אופן ההכנה:

מגרדים באופן גס את תפוחי האדמה המקולפים. סוחטים את עודפי הנוזלים.

מוסיפים ביצה אחת ואת התיבול האהוב, מומלץ לתבל במלח פלפל שחור פפריקה מתוקה וחריפה ומעט כורכום לצבע.

מוסיפים כף קמח לבן ומערבבים עד לקבלת תערבת אחידה.

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלבביות עד לגוון זהוב. לאחר שהופכים לצד השני יש לסגור את המחבת עם מכסה.

כדאי להגיש עם כף שמנת חמוצה בצד ובצל ירוק

בתיאבון!!