צילום׃ mako אוכל
פטוציני עם רוטב בשר
הפסטה מכינים לבד ואחרי זה רוטב בשר
emma1955 | מתכוני גולשים
| פורסם 16/02/14
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושינדרשת מיומנות
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
קמח
מים
מלח בשר טחון
שום
עגבניות
קצת פילפל חריף שמן זית
אופן ההכנה:
לפסטה כל 100 גרם קמח ביצה אחת ,מכינים את הפטוציני ,במחבת שמן זית שום וקצת סודני אחרי זה עגבניות ומלח ובשר בקר טחון ומבשלים עד שהכל מוכן ,מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה מסננים ושמים על הפסטה רוטב בשר