אוכל
צילום׃ mako אוכל

פטוציני עם רוטב בשר

הפסטה מכינים לבד ואחרי זה רוטב בשר

emma1955 | מתכוני גולשים | פורסם 16/02/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרות לא כשר

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קמח

מים

מלח בשר טחון

שום

עגבניות

קצת פילפל חריף שמן זית

אופן ההכנה:

לפסטה כל 100 גרם קמח ביצה אחת ,מכינים את הפטוציני ,במחבת שמן זית שום וקצת סודני אחרי זה עגבניות ומלח ובשר בקר טחון ומבשלים עד שהכל מוכן ,מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה מסננים ושמים על הפסטה רוטב בשר