אוכל
צילום׃ mako אוכל

קציצות בשר בקר ותרד

קציצות רכות וטעימות שכל אחד יאהב וכמובן שבריאות.

mainnnnnn1 | מתכוני גולשים | פורסם 25/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 184 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גר' בשר בקר טחון ומופשר

שמן קנולה

1 בצל

3 כפות צנוברים קלויים

חופן של נענע

חופן של פטרוזיליה

2 כוסות עלי תרד שטופים

1 ביצה

1/2 כוס של פירורי לחם

3 כפות חוויג'

מלח

פלפל.

אופן ההכנה:

1 קולים על מחבת צנוברים.

2 מטגנים בצל בשמן קנולה עד להזהבה, מורידים מהאש.

3 מניחים את הבצל והצנוברים לקערה ומוסיפים את הבשר המופשר,

4 קוצצים את הנענע, הכוסברה והתרד ומוסיפים לקערה יחד עם התבלינים והביצה.

5 מערבבים יחד את כל החומרים, יוצרים קציצות ומטגנים בשמן על אש בינונית-גבוה עד להשחמה מכל צד.

מומלץ להגיש לצד טחינה גולמית או יוגורט עזים (ללא שומרי הכשרות)