צילום׃ mako אוכל
קציצות בשר בקר ותרד
קציצות רכות וטעימות שכל אחד יאהב וכמובן שבריאות.
mainnnnnn1 | מתכוני גולשים
| פורסם 25/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
500 גר' בשר בקר טחון ומופשר
שמן קנולה
1 בצל
3 כפות צנוברים קלויים
חופן של נענע
חופן של פטרוזיליה
2 כוסות עלי תרד שטופים
1 ביצה
1/2 כוס של פירורי לחם
3 כפות חוויג'
מלח
פלפל.
אופן ההכנה:
1 קולים על מחבת צנוברים.
2 מטגנים בצל בשמן קנולה עד להזהבה, מורידים מהאש.
3 מניחים את הבצל והצנוברים לקערה ומוסיפים את הבשר המופשר,
4 קוצצים את הנענע, הכוסברה והתרד ומוסיפים לקערה יחד עם התבלינים והביצה.
5 מערבבים יחד את כל החומרים, יוצרים קציצות ומטגנים בשמן על אש בינונית-גבוה עד להשחמה מכל צד.
מומלץ להגיש לצד טחינה גולמית או יוגורט עזים (ללא שומרי הכשרות)